Webmarketing

Zoekmachines zijn een van de belangrijkste bronnen voor het vinden van uw website. Het is daarom belangrijk om hoog in de ranking te staan. TrackByte heeft veel kennis over en ervaring met webmarketing. Door technieken als SEO en SEA toe te passen kunt u de kans vergroten dat uw website vindbaar is voor uw doelgroep, en daarmee succesvoller wordt. Met Google Analytics kunt u vervolgens zelf uw websitestatistieken volgen. 

Graag adviseren we u over de voor u beste oplossing in een persoonlijk gesprek.

Klik hier om contact met ons op te nemen 
SEO
SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Dit heeft alles te maken met het zoekmachine vriendelijk maken van uw website.  Hierdoor kunnen zoekmachines uw website beter indexeren en krijgen zij een hogere ranking bij de zoekresultaten.
SEA
SEA staat voor Search Engine Advertising. Naast de natuurlijke ranking van uw website in een zoekmachine kan er ook gebruik worden gemaakt van advertenties met een link naar uw website die worden weergegeven boven of naast de natuurlijke resultaten.
Google Analytics
Google Analytics is de zakelijke webanalyse-oplossing die u het juiste inzicht verschaft in uw websiteverkeer en marketingeffectiviteit. Krachtige, flexibele en gemakkelijk te gebruiken functies stellen u in staat uw verkeersgegevens op geheel nieuwe wijze weer te geven en te analyseren. Met Google Analytics bent u beter voorbereid om advertenties te schrijven die beter getarget zijn, om uw marketinginitiatieven te versterken en websites te maken die meer opleveren.
TrackByte  |  info@trackbyte.nl