Toegangssystemen voor sportclubs en verenigingen

De ledenadministratie en toegang tot de club via een ledenpasje zijn volledig samengevoegd en geautomatiseerd. TrackByte heeft gezorgd voor een makkelijk te besturen systeem dat één van de grootste taken van de administratie uit handen neemt.

Via het back-office kunnen leden worden beheerd en exportbestanden aangemaakt voor automatische incasso (SEPA). Het is de club vrij om zelf verschillende abonnementen en termijnen te koppelen.

Leden ontvangen een pasje met daarop een aantal gegevens en een barcode of magneetstrip. Tijdens het scannen van het pasje wordt in het systeem de status van het lidmaatschap en betaling opgezocht en op basis hiervan de toegang verschaft of geblokkeerd. Met behulp van een foto van het lid dat tijdens het scannen op een beeldscherm wordt weergegeven kan een visuele controle worden uitgevoerd op de persoon die toegang wilt krijgen.

Leden kunnen zelf online gegevens doorgeven en een beperkt aantal keer hun foto wijzigen. Deze wijzigingen worden ter goedkeuring aangeboden bij de ledenadministratie.


 

Basisfuncties

- Ledenadminsitratie
- SEPA incasso
- Ledenpas
- Visuele controle


Maak nu een afspraak!

Neem vandaag nog contact met ons op, wij informeren u graag vrijblijvend over deze online bedrijfsomgevingen.
Contact

TrackByte  |  info@trackbyte.nl