Wonen Limburg
Zonnestudio Sunlove

Woonmanagement Maastricht

Woonmanagement Maastricht (WMM) is dè verhuurmakelaar voor woningen variërend van studentenkamer, éénpersoons studio's, tot luxe appartementen en huizen voornamelijk in Maastricht en directe omgeving, eventueel ook gemeubileerd. WMM zal zowel verhuurder als woningzoekende helpen bij het vinden van een geschikte huurder danwel woonruimte.

Makelaars module

Op basis van ons iManage Office pakket is er een makelaarsmodule ontwikkelt die het mogelijk maakt om online (volledig webbased) het gehele huur- en verkoopaanbod, eigenaren, huurders en woningzoekenden te beheren.
Naast de functionaliteit voor de website biedt de makelaarsmodule ook mogelijkheden om brochures en raampresentaties van een woning in eigen huisstijl te downloaden.
Middels de automatische koppeling met Google Maps kan de locatie van woningobjecten op een duidelijke manier in beeld gebracht worden. De locatie is immers ook een belangrijk aspect in de woningmarkt.

Koppeling Twitter, Facebook, Hyves en LinkedIn

Bij het invoeren of bewerken van een woningobject kan er een datum worden ingegeven voor publicatie op een social media platform. Op het moment dat deze datum bereikt is zal het systeem automatisch voor u een bericht (tweet) plaatsen op de gekoppelde netwerksites. Overal handmatig updates plaatsen is dus voorbij!

Meertaligheid

De website, mailverkeer en te downloaden brochures zijn volledig vertaald in het Nederlands, Engels en Duits. 

Inschrijf- en inlogmogelijkheid leden

Woningzoekenden kunnen zich via de website inschrijven, afrekenen met iDeal of PayPal en hierna inloggen. Voordeel voor leden is onder andere dat ze nieuwsbrieven en woningaanbod ontvangen. Daarnaast kunnen leden eerder het nieuwe woningaanbod zien.

Nieuwsbrieven en woningaanbod

Door gebruik te maken van de nieuwsbriefmodule en het nieuwe woningaanbod dat automatisch naar woningzoekenden wordt verstuurd, blijft Woonmanagement Maastricht in contact met haar leden. Het versturen van nieuw woningaanbod resulteert in het nog sneller verhuren van een object en neemt daarnaast veel tijd uit handen omdat het volautomatisch gaat.

 

Ga terug
TrackByte  |  info@trackbyte.nl