Social Media

Social media is tegenwoordig niet meer in onze cultuur weg te denken. Ook op zakelijk gebied speelt dit een steeds belangrijkere rol. Naast het hebben van een goede website en eventueel een nieuwsbrief voor bestaande relaties, is het een must om actief te zijn in de sociale media waarin zich ongetwijfeld een groep potentiele clienten voor uw product of dienst bevindt.
 

Koppeling Social Media met iManage CMS

Ons iManage CMS is voorzien van een module die een koppeling maakt tussen sociale media platformen en uw eigen bedrijfsomgeving. Met 1 druk op de knop wordt er op alle gekoppelde platformen als Twitter, Facebook en Hyves het gewenste bericht geplaatst. U kunt zelf aangeven op welk tijdstip dit moet gebeuren.
Een andere mogelijkheid is het automatisch laten genereren van berichten. iManage is in staat om op basis van ingegeven informatie bij een product van uw webshop of een woning die u als makelaar wilt verhuren, automatisch een bericht te genereren en te publiceren. Op deze manier kunt u producten, woningen en alle andere te bedenken producten en diensten publiceren op de sociale media zonder dat u hier enige moeite voor hoeft te nemen. Actief met sociale media zonder dat u dit veel tijd kost!
 

Verkorte websitelinks

Een bericht dat geplaatst kan worden is meestal voorzien van een beperkt aantal leestekens. Wilt u een bericht plaatsen van product X en Y dat vandaag en morgen in de aanbieding is inclusief een link naar dit product dan is de kans groot dat u niet genoeg heeft aan de beschikbare tekens. Domeinnamen en links zijn meestal vrij lang en nemen dus veel ruimte in beslag.
Om dit op te lossen zijn er gratis diensten (bv.Bitly en TinyUrl) beschikbaar die uw link kunnen verkorten. Zo wordt http://www.trackbyte.nl/internetdiensten+webhosting+streaming+backup/ omgezet naar http://bit.ly/qom7Qx.

Helaas worden deze diensten ook bij sommige websites geblokkeerd omdat spammers veelvoudig misbruik maken van de verkorte links om zo bezoekers om te leiden naar websites die schadelijk kunnen zijn voor uw computer. Daarom heeft TrackByte voor gebruikers van iManage de service http://asl.nu opgezet die verkorte links kan genereren. Door onze eigen service te gebruiken zijn we niet afhankelijk van de werking, reputatie en betrouwbaarheid van de gratis diensten en zijn we er zeker van dat de verkorte links die wij gebruiken voor iManage nergens worden geblokeerd of misbruikt. De link ziet er bijvoorbeeld uit als http://asl.nu/t29

Volg ons!

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons via Twitter of Facebook!
Twitter Facebook
TrackByte  |  info@trackbyte.nl