Responsive website met CMS

Een responsive website is een website die zodanig is ontworpen dat hij zichzelf aanpast aan alle beeldgroottes van smartphones, tablets, laptops en grote desktop schermen. De inhoud en de opmaak passen zich aan op basis van de gedetecteerde schermgrootte en geldt ook voor het resizen van je browser window. Het grote voordeel van een responsive website is dat je maar één site hoeft te bouwen voor alle denkbare apparaten.

Trackbyte ontwikkelt responsive websites met de laatste technieken van 2024 en beschikt over alle kwaliteiten om u de zorg uit handen te nemen en een professionele website in uw huisstijl - volledig naar uw wensen - neer te zetten.

Een responsive website bij TrackByte is volledig dynamisch. Dat wil zeggen dat u door middel van een paar klikken alle teksten en afbeeldingen kunt wijzigen zodat u altijd up-to-date bent. Het CMS om dit mogelijk te maken is zeer gebruikersvriendelijk. Wij beweren kwalitatief en qua prijs voor te liggen op veel van onze concurrenten. Doordat u samen met TrackByte investeert in een duurzame website bespaart u zelfs op uw onderhoud- en gebruikerskosten.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw website te laten optimaliseren en uw vindbaarheid in Google te verbeteren.

Bent u nog niet overtuigd, laat ons dit dan persoonlijk doen. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken
Klik hier om contact met ons op te nemen


Woordenlijst

Casco Framework
Het Casco Framework is een open-source framework, ontwikkeld in objectgeoriënteerde PHP5 code door Solide ICT en TrackByte.
CMS iManage
CMS staat voor Content Management System en wordt gebruikt om de content van uw website te beheren. TrackByte maakt gebruikt van haar zelfontwikkelde CMS systeem iManage.
W3C
Het World Wide Web Consortium (W3C) is een organisatie die de webstandaarden voor het World Wide Web ontwerpt, zoals HTML, XHTML, XML en CSS.
Zend Framework
Het Zend Framework is een open-source framework, ontwikkeld in objectgeoriënteerde PHP5 code door Zend Technologies. Het framework is gemaakt met de gedachte om het gebruik ervan zo simpel mogelijk te houden. Dit in lijn met PHP, waarvoor de parsing engine ook door Zend Technologies wordt ontwikkeld.
TrackByte  |  info@trackbyte.nl