Ondersteuning voor bedrijven

Als extra service biedt TrackByte hulp bij het oplossen van computerproblemen en het up-to-date en virus/spyware-vrij houden van uw computer, laptop, tablet en smartphone. Naast deze technische ondersteuning kunnen wij u ook leren omgaan met onder andere Microsoft Windows, Microsoft Office, Apple Mac OS X en Internetapplicaties.

Vakkundig kunnen alle kabel- en ADSL-internetpakketten van zowel Nederlandse als Belgische providers worden aangevraagd en geïnstalleerd. Ook kunnen wij uw (draadloos) netwerk beveiligen met behulp van de laatste technieken. Graag adviseren wij u welke provider en pakket het best bij uw situatie past, en de mogelijkheden die er bij u zijn om een netwerk voor het gebruik van Internet op meerdere computers of laptops op te stellen.

Bij u thuis of op kantoor
TrackByte komt langs op locatie, waardoor u geen moeite hoeft te doen om uw apparatuur los te koppelen en deze te vervoeren. In bijna alle gevallen kunnen wij u op locatie van dienst zijn. Lukt dit niet, dan nemen wij de apparatuur mee en brengen deze vervolgens binnen een klein tijdsbestek weer terug.

Op afstand
Via het programma Teamviewer kunnen wij u ook op afstand van dienst zijn. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken, installeer dan Teamviewer op uw computer. Gratis te downloaden op http://www.teamviewer.com.
 
Maak vandaag nog een afspraak met ons! Contact
TrackByte  |  info@trackbyte.nl